Kontorindretning

Iværksætteri: Indret med disse musthaves i din egen butik

Hvis du står på tærsklen til at åbne din egen butik eller kontor, så har du garanteret mange bolde i luften. At åbne er i sig selv nemlig ikke blot at have lokaler, da der også er mange nødvendige køb, som skal gøres, før du kan invitere den første kunde indover dørtærsklen. Læs med her og få indspark til musthaves, før du åbner.

Få IT og kasseudstyr på plads

Måske du ikke er så optaget af IT og diverse udstyr til kassen. Alligevel er begge dele alfa omega, hvis du vil åbne din egen butik med et velsmurt kasseapparat. Med et godt kassesystem kan du nemlig undgå dumme og ærgerlige fejl, da du får støtte gennem et godt program med korrekte prislister gennem computeren.

Du kan i denne forbindelse også få glæde af en stregkodescanner, som gør køb af flere varer enkelt og effektivt for dig bag kassen. God service kan ofte skille dig ud i mængden, hvilket ikke er så lidt, når det kommer til at konkurrere med andre butikker, der sælger lignende produkter.

Behagelig belysning er vigtigere end du tror

I al indretning kan belysning være et fremragende virkemiddel. I alt tumulten omkring at åbne en butik eller et kontor som selvstændig, kan dette faktum desværre hurtigt blive glemt.

Et musthave for alle kontorer og butikker er derfor god og velvalgt belysning. Hermed menes ikke nødvendigvis vildt skarpt lys, da varmere lyskilder ofte skaber en noget hyggeligere stemning. Omvendt kan en butik med for lidt lys i vinduet ofte forvirre kunder, da det kan være lidt uvist, hvorvidt der er åbent.

Lys er derfor en vigtigt overvejelse, når det kommer til indrette kontorer og butikker – præcis ligesom det er derhjemme hjem.

Lav god reklame udenfor din lokale med skilte

Et sidste, men lige så vigtigt tip, drejer sig om dine lokalers ydre. Her er skilte helt afgørende, når du som nyåbnet skal tiltrække kunder. Få derfor tidligt et synligt og indbydende skilt sat op foran din indgang, så der ingen tvivl er, om hvem du er, hvad du sælger eller hvornår du har åbent.

Disse tre spørgsmål, hvem, hvad og hvornår, kan i øvrigt virke som gode retningslinjer for din reklame generelt. Stemningselementer som levende lys i lanterner eller blomsterkrukker kan, alt efter hvad du sælger i din butik eller på dit kontor, også være formidable til at fange kunders opmærksomhed.

Et indbydende ydre er på denne måde også et “must have”, da din butiks ydre er det første som mange kunder vil møde.