Gode råd

Gode råd om IT infrastruktur

e830b2092ef1013ecd0b470de7444e90fe76e6d21db310429df6c1_640_computer-system

Jo større en virksomhed er, des større krav stilles der til virksomhedens IT infrastruktur, da der nemt kan opstå flaskehalsproblemer i store og komplekse IT systemer. Den slags problemer kan medføre nedbrud og lange ventetider, og begge dele er afgørende at undgå mest muligt, hvis man fortsat vil overleve i branchen. Kunderne kræver hurtig og effektiv ekspedition, da de i modsat fald finder andre steder at handle. Det er desuden dyrt for virksomheden, såfremt medarbejderne også skal finde sig i lange svartider, der jo er et stort resursespild i form af ineffektive arbejdstider. Man bør derfor fra starten designe og udforme en strømlinjet IT infrastruktur, så virksomheden har et effektivt IT system til lagerstyring og kundepleje.

Outsourcing eller inhouse

Virksomheden skal gennem mange beslutningsfaser, før man har udviklet den perfekte IT infrastruktur for firmaet, og en af de vigtigste faktorer er, om man skal outsource dvs. udlicitere opgaven, eller om man skal ansætte faglærte IT medarbejdere, der skal stå for varetagelsen af IT support og vedligeholdelse. Dette kommer normalt an på virksomhedens økonomi, prioriteter og behov, og de større virksomheder vælger oftest at ansætte IT medarbejdere til at klare alle IT-opgaverne i virksomheden. Imidlertid kan mindre og mellemstore virksomheder ikke forsvare økonomisk set at fuldtidsansætte nogle IT medarbejdere, da det er billigere at outsource opgaven til et professionelt IT firma, der har speciale i udvikling, implementering og vedligeholdelse af virksomheders IT infrastruktur.

En IT infrastruktur uden bekymringer

Ofte kan man for et mindre beløb hver måned outsource opgaven for virksomhedens IT support og infrastruktur, således man ikke har den slags bekymringer at fokusere på, således man kan koncentrere sig om selve virksomhedens drift. Virksomheden Progressive holder til tre steder i Danmark, og firmaet er netop specialiseret i hosting og drift at virksomheders IT infrastruktur. Dermed kan man trygt overlade opgaver som hjemmeside hosting, data backup samt IT sikkerhed til et professionelt firma, der netop kender til disse opgaver på alle områder. Man kan få tilpassede løsninger til ethvert behov, idet Progressive har fleksible løsninger til alle slags firmaer. Da Progressive desuden er cloud-leverandør, så kan de både tilbyde lagring af data på sikre servere men også online i skyen.