Gode råd

3 funktioner, du med fordel kan outsource på kontoret

Har du overvejet at outsource nogle af de driftsopgaver på dit kontor, som nemt kan kræve meget af din egen eller dine kollegers tid? Her får du tre bud på opgaver, det i mange virksomheder kan give god mening at betale sig fra at få andre til.

1. Få et regnskabsfirma til at lave løn

Løn er en opgave, der skal laves hver måned. Udover at der skal køres løn, skal der også rettes fejl, hvis der er gået noget galt undervejs. Det betyder meget for medarbejderne, at de får deres løn til tiden – og at lønnen er lavet korrekt hver gang.

Der findes mange virksomheder, der tilbyder lønadministration (reklame). Da løn er en særskilt opgave, er det en oplagt og nem ting at betale dig fra at få gjort. Får du en virksomhed, der er specialiseret i regnskab og løn, til at gøre det for dig, er der sikkert også en meget mindre chance for, at noget går galt undervejs. Og dermed slipper du for, at dine medarbejdere bliver sure og utilfredse med, at de har fået løn for sent, eller at de har fået udbetalt for lidt.

2. Hyr en sekretær til forskellige administrative opgaver

Går tiden alt for stærkt, og er der for lidt timer i døgnet på dit kontor, kan en sekretær være en stor hjælp. Du behøver ikke at skulle ud at ansætte en sekretær, men du kan ganske simpelt hyre en sekretær i x antal timer om ugen. En sekretær kan hjælpe dig med alle mulige former for administrativt arbejde, og det vil også være en mulighed at få ham eller hende til at stå for telefonpasning, mødeforplejning og meget andet.

3. Bestil et rengøringsfirma og slip for oprydning og rengøring

Det er de færreste kontormedarbejdere, der er interesseret i at skulle stå for rengøringen på kontoret. Og det er også de færreste virksomhedsejere, der gider at bruge deres tid på at sørge for, at kontoret ser rent og indbydende ud. Derfor er det heldigt, at du nemt kan finde en virksomhed, der gerne påtager sig den opgave.

Du kan sågar også hyre et firma til at stå for beplantning og et grønt miljø på dit kontor. Så skal du ikke selv tænke på at indkøbe planter og huske på at få dem vandet i tide og utide.