Kontorindretning

Bordlamper til kontoret

5378753999_0317947841_b_office-lamp

Når man skal vælge bordlamper til sit kontor, så kan man ikke få samme udbytte af alle typer bordlamper, da disse findes i mange størrelser og kvaliteter. Man bør udvælge en model, der netop passer til kontorets formål. Man bør fokusere på en lampe, der er fremstillet i kvalitetsmaterialer og i en passende stil, men samtidig skal lampen kunne afgive et lys, som der er behov for til opgaven. Man skal beslutte sig for, om den enkelte lampe skal anvendes til læselampe, hyggebelysning eller som en arbejdslampe. På mange kontorer vælger man bordlamper, der både leverer et intensivt men også afdæmpet lys. Det er en kunst at designe en lampe, der effektivt kan opfylde disse behov, og netop Danmark har gennem mange år været førende på området især med de kendte designere Poul Henningsen og Verner Panton for blot at nævne nogle af de mest kendte.

Typer af lamper

Lamper kan fås i mange udgaver, idet de både kan hænge fra loftet, være monterede på væggene, gulvmodeller eller som bordlamper. En lampe giver rummet stil og stemning, så man kan give rummet et unikt særpræg ved at vælge en passende model. Det vækker således prestige, hvis man har nogle passende bordlamper i et klassisk design, og en dyr investering i designerlamper er faktisk ganske fornuftig, da disse ikke falder i pris, hvis man blot nænsomt plejer og vedligeholder sine lamper. Selve lampen kan fås i mange størrelser, udformninger og materialer.

Til kontorbrug fokuserer man oftest på effektivitet men samtidigt på prestige, så her er det meget udbredt med dyre designerlamper, da disse dels giver firmaet anseelse men også en god belysning på arbejdspladsen. Til visse formål kan det være fint med store og farvestrålende lamper, men i andre tilfælde bør bordlamper være diskrete og blot give en hyggelig stemning sat en passende belysning. Uanset valget af lamper til kontoret, så vil man give lokalet et individuelt præg.

Valg af bordlamper

Man finder et imponerende stort og varieret udvalg af bordlamper på Ilvas webshop, så man nemt burde kunne finde en lampe til enhver smag. Her finder man alt lige fra den traditionelle kontorlampe fra Job-serien i dæmpede farver til den meget mere farvestrålende Retro Bordlampe-serie. Man bør også overveje de smukke bordlamper fra Pol- samt Tummy-serien. Mange af disse lamper fås desuden med tilhørende gulvlamper og loftslamper, som kan give dine lokaler en fantastisk stemning.

Det kan være en rigtig god idé at købe bordlamper online, da man nemt og hurtigt hjemmefra kan bladre igennem hele sortimentet på webshoppen, hvor man nemt kan sortere blandt modellerne efter behov. Priserne på en webshop er ofte den samme som i de fysiske butikker, men man sparer jo masser af tid og transportudgifter, når man handler online, og udvalget er også nemmere at danne sig et overblik over. En af landets største kæder af møbelforretninger er IDÉ Møbler, og man finder masser af forskellige typer bordlamper på deres hjemmeside og i alle stilarter og prisniveauer.