Gode råd

Miljøvenligt A4 papir til kontoret

ed37b90c2bf01c3e81584d04ee44408be273e5d210b2164396f7_640_paper

Mennesket har påvirket Jordens klima lige siden, vi begyndte at fælde skove og dyrke jorden. I oldtiden var der skove mange steder omkring Middelhavet, men da disse blev fældet påvirkede det klimaet markant, da jorden tørrede ud og det begyndte at regne mindre. Skovene fik dermed sværere ved at genetablere sig, hvorfor oldtidens store skove næsten er helt fosvundet i dag. Derudover er klimaet blevet mere og mere belastet i takt med, at Jordens befolkningstal er steget. Samtidig begyndte vi at afbrænde fossile brændstoffer i forbindelse med industrialiseringen, hvilket påvirker atmosfærens sammensætning og klimaet på Jorden.

Derfor er det vigtigt, at vi begynder at tage os af kloden, hvis vi gerne vil bevare den og give den videre til de næste generationer.

Derudover opfordrer regeringen og en masse andre organisationer, der er forkæmpere for miljøet, til at passe på miljøet og lave må ændringer i hverdagen, der kan have en enorm effekt i det lange løb.

Start i det små og køb bæredygtigt ind

Mange virksomheder er også i høj grad med til at forurene kloden, hvorfor det er vigtigt, at de såvel som andre tager ansvar og passer på miljøet. En god måde at starte småt ud på kunne være ved at bruge miljøvenligt A4 papir i virksomheden.

Størstedelen af Lyrecos A4 papir er miljøvenligt. Det ses ved, at produktet er mærket med et grønt træ i produktbeskrivelsen. Selve mærket betyder, at papiret er miljøvenligt, hvilket vil sige, at det er certificeret af henholdsvis Svanemærket, FSC, PEFC eller EU’s miljømærke. Du kan læse meget mere på Lyrecos hjemmeside, hvor du også kan købe andre miljøvenlige kontorartikler til virksomheden.