Gode råd

Vælg den rigtige whiteboard tavle

shutterstock_551497897

Sidder du på et kontor, kan en whiteboard tavle være et rigtig godt redskab i dagligdagen. Den kan dels bruges til at videregive informationer til andre, notere beskeder og noter til dig selv eller i forbindelse med et oplæg, hvor du vil illustrere noget for at bevare lytterens opmærksomhed. Behovene kan være meget forskellige fra medarbejder til anden og fra arbejdsplads til arbejdsplads, men ikke desto mindre, er en whiteboard tavle et must på kontoret.

Overvej dit kommunikationsbehov

Sidder du i en projektlederposition eller lignende, hvor du ofte skal videreformidle informationer, projekter og arbejdsopgaver til andre, så kan en whiteboard tavle være et rigtig godt supplerende redskab. Det kan være med til at bevare folks opmærksomhed under oplægget, da man hurtigt kan stå af, hvis der ikke er noget visuelt, man kan forholde sig til.

Det kan dels blive et kedeligt oplæg uden noget visuelt, men det kan også være svært at følge fortællerens vision. Derfor er en whiteboard tavle rigtig god til projektlederen eller andre, der ofte holder oplæg for kollegaer, investorer eller samarbejdspartnere.

Oplægsholderen har formentlig brug for at transportere whiteboard tavlen frem og tilbage fra sit kontor og til mødelokalet, hvorfor en whiteboard tavle på hjul, i dette tilfælde ville være helt ideel. Har du derimod ikke behov for at transportere tavlen rundt, kan man vælge en vægtophængt whiteboard tavle, hvis man for eksempel deler nogle informationer kollegaerne imellem.

Det kan også være et godt redskab at have hængende på sit eget kontor, så man kan notere vigtige møder, beskeder eller lignende.

Lyreco har det hele

Uanset om du ønsker en stor, lille, vægophængt eller whiteboard tavle på hjul, så har Lyreco det. Her kan du nemlig finde whiteboard tavler i flere forskellige størrelser og typer. Du kan desuden købe semipermanente tusser til din tavle hos Lyreco. Det er en god idé at købe et stort parti med det samme, da de har det med at blive slidt hurtigt.