Gode råd

Brug gadgets på dit kontor

Gadgets kan give dig mange fede ekstrafunktioner på dit kontor. Du kan bl.a. få større funktionalitet, ligesom at du kan passe bedre på din krop på kontoret. Der er derfor alt mulig grund til at se nærmere på, hvordan du kan bruge gadgets i dit arbejdsliv.

Gadgets kan tilføre funktionalitet

I dag bruger en stadigt voksende del af befolkningen deres arbejdsliv foran en PC-skærm. Da vi mennesker kun er udstyret med ét sæt arme og ben, så kan vi af og til komme til kort, hvis vi har meget at se til. Her er mange virksomheder heldigvis gode til at implementere brugen af flere skærme, der kan være en kæmpe hjælp, hvis man fx jonglerer mange oplysninger samtidig og skal sammenligne hjemmesider.

Gadgets kan i denne forbindelse også være værd at lege med. Er du interesseret i brugen af flere computere på én gang, kan en kvm switch måske være et interessant produkt for dig. Eller hvad med en USB-hub, der kan give dig op til flere ekstra USB-indgange, så du altid kan have din printer sat til?

Pas på din krop med ekstraudstyr

Gadgets og ekstraudstyr kan, foruden fede og funktionelle ekstrafunktioner, også bruges til at passe på din krop i løbet af en arbejdsdag. De kan nemlig være et supplement til gode kontorstole og skriveborde.

Fx kan ergonomiske tastaturer eller en rollermouse være fremragende udstyr, hvis du arbejder på kontor til dagligt. Disse opfindelser har allerede fundet vej ud på mange arbejdspladser, men hvis du ikke ser dem i din virksomhed, så kan det måske være en ny og relevant idé at få til dit skrivebord.

Stillesiddende arbejde kan nemlig slide unødvendigt på kroppen, hvis du ikke sørger for at passe på hænder, skuldre og nakke. Ekstraudstyr og gadgets er derfor ikke kun for sjov, men kan tværtimod være nødvendige og fantastiske tilføjelser til din brug af computere.

Ha’ det sjovt med gadgets

Sidst men ikke mindst findes der i dag masser af sjove gadgets, som du kan hygge dig med i din hverdag. Hvorfor fx ikke få en kaffemaskine, som du plotter direkte i dit USB-stick? Eller hvad med en ekstra lampe, en lille blæser til sommervarmen eller en højtaler, som på samme måde kan plottes direkte i computeren?

Gadget-verdenen har mange vidundere at byde på. Hvis du har lyst til lidt sjov og ballade, kan du derfor nemt finde skægt tilbehør til din PC, som kan bringe smilet frem på kontoret.