Gode råd

Aldrig problemer med hvor er min pakke

På et kontor vil man ofte skulle sende pakker af sted til kunderne med varer, vareprøver, brochurer mm., og så er det bekvemt og nemt at holde sig til et pakkefirma. Imidlertid er der nok ikke nogen ideelle pakkefirmaer, da alle har fordele og ulemper, men nu kan man så nøjes med fordelene, hvis man anvender hjemmesiden Coolrunner.dk til at sende pakker fra. Det skyldes, at Coolrunner udnytter et samarbejde med alle de største pakkedistributører herunder PostDanmark, DPD og Dao 365, og det kommer kunderne til gode i form af bedre service og lavere priser, og bedre kan det jo ikke være. På den måde vil man aldrig få problemer med at finde ud af, hvor er min pakke, da status altid vil fremgå på deres hjemmeside.

Track-and-trace systemet

I de sidste mange år har stort set alle pakkefirmaer anvendt deres eget track-and-trace system, der giver alle involverede parter adgang til at se pakkens aktuelle status. Ved indlevering får pakken et unikt pakkenummer, samt en maskinel mærkning som regel i form af en stregkode eller en RFID chip. På den måde vil alle pakker automatisk blive skannet, hver gang de passerer et nyt sted på ruten, hvorefter pakkerne sorteres og videredistribueres. Alle kan så logge ind på pakkefirmaets hjemmeside og følge pakkens rute og status, således man kan se, hvornår pakken er fremme ved modtageren. Her skal man kvittere for modtagelsen, således afsender bagefter kan se i statusoversigten, hvornår og til hvem, at pakken er udleveret. Dette system er simpelt og fungerer hensigtsmæssigt, men eneste ulempe er, at man hver gang skal ind på forskellige hjemmesider for at følge pakkens status.

Det smarte ved Coolrunner

Coolrunner har gjort noget simpelt men smart, idet de har indgået aftaler med de førende pakkefirmaer, således kunderne betaler den absolut lavest mulige pris for hver eneste pakke, og kunderne skal også fremover kun anvende én hjemmeside til at følge status for pakken. Dette gør det administrativt nemt og mere rentabelt for virksomheder men også for private. Processen er enkel, idet man blot skal foretage sig disse trin:

  1. Indtast data om afsender, modtager, sammen mål og vægt for pakken.
  2. Man betaler straks online lavest mulige pris og får et pakkenummer.
  3. Man skriver pakkenummeret udenpå pakken.
  4. Man afsender pakken ved at aflevere den på et af de mange indleveringssteder.
  5. Efter afleveringen modtager man en SMS, og modtageren får SMS, når pakken er klar til aflevering eller afhentning.

Totalt set er dette nemmere og billigere, og samtidig vil man aldrig mere spekulere på, hvor er min pakke, man netop har fået afsendt.