Gode råd

Fem måder at gøre dit kontor mere bæredygtigt på

Der er mange grunde til at overveje at gennemføre bæredygtige metoder i din virksomhed eller i dit hjemmekontor. Ikke alene er det godt for miljøet, men det kan reducere omkostninger i form af energiomkostninger, forbedre medarbejdernes sundhed og tilfredshed samt tiltrække kunder, der ønsker at gøre forretninger med bæredygtige virksomheder.

Sådan gør du dit kontor mere miljøvenligt

 1. Gå papirløs
  Mange organisationer er godt på vej til at blive papirløse, men for nogle virksomheder er det ikke muligt at skære papir helt ud. Hvis dette er tilfældet, skal du sørge for at genbruge alt papir og ændre indstillingerne på dit netværk, så papiret udskrives på begge sider.
 2. Genbrug
  Det er en af ​​de nemmeste måder at gøre dit kontor mere miljøvenligt på. Du skal blot oprette genbrugskasser rundt omkring på kontoret, med dedikerede kasser til glas, papir og plast, hvis din bygning samler disse separat. Blækpatroner bør også indsamles separat, mens elektronisk affald som gamle skærme, printere, computere og kabler også kan genbruges.
 3. Reducer energi
  At reducere elregningen er ikke kun godt for miljøet, det er godt for virksomhedens økonomi. Her er nogle hurtige og nemme måder at spare energi på kontoret:
  – Sørg for, at din kontortemperatur er den rette balance mellem komfort og pris ved at indstille termostaten et par grader lavere om vinteren og et par grader højere om sommeren.
  – Gå rundt på kontoret og se hvilke områder der opvarmes eller afkøles unødigt, såsom opbevaringsområder.
  – Installer energieffektive lysjord på kontoret og overvej sensorlamper til badeværelser og andre steder, der ikke behøver konstant lys.
  – Luk applikationer, som du ikke bruger regelmæssigt på din computer og ændrer indstillingen, så de ikke åbnes ved login.
 4. Planter
  Tilføjelse af noget grønt på dit kontor kan gøre medarbejderne lykkeligere og mere effektive. En undersøgelse har bevist at, når levende planter tilføjes til arbejdspladsen stiger produktiviteten med 15%.
  Planter udsender også ilt og reducerer luftforurening, hvilket gør luften på din arbejdsplads renere og sundere at trække vejret i. Det kan også reducere støjforurening, hvilket er særligt vigtigt i åbne kontorer.
 5. Vælg bæredygtige leverandører
  Mange leverandører forstår, at kunderne er på udkig efter grønne produkter, så se på, hvad din virksomhed køber regelmæssigt og se om der er en mere bæredygtig mulighed. Tænk på, hvor langt produkterne rejser for at nå dig og se om der er en lokal virksomhed, der tilbyder et lignende produkt for at reducere dit CO2-fodaftryk.