Kontorindretning

Indret kontoret med antik og gamle møbler

Mange kontorer er ofte kedeligt indrettet, og har ikke nogen særpræget stil, selvom det faktisk ikke behøver koste en formue at indrette sit private kontor i en speciel stil, hvor man føler en god atmosfære og føler sig tilpas i komfortable og hjemlige omgivelser.

De fleste moderne kontorer har alt for meget high tech stil med stål og glas, hvilket til gengæld er holdbart, rengøringsvenligt og med en god holdbarhed. Imidlertid kan du også indrette dig i din helt egen stil eventuelt ved at investere i antik og gamle møbler.

Det gode gamle klassiske stil er nemlig meget velegnet til at skabe en sikker stil, og det gælder både på dit kontor men også hjemme i dit private hjem.

Kendte danske møbeldesignere

Danmark er det land med de mest berømte og anerkendte møbeldesignere, da de seneste 100 år har været den danske guldalder, hvor især disse kendte designere fremstillede unikke lamper og møbler:

  • Arne Jacobsen
  • Hans J. Wegner
  • Børge Mogensen
  • Finn Juhl
  • Louis Poulsen
  • Verner Panton
  • Poul Henningsen
  • Piet Hein

Ved at investere i antik og gamle møbler vil du opnå masser af fordele nemlig en bedre stil i lokalet, god siddekomfort og belysning, opnå en god investering samt have unikke kunstværker i sin besiddelse.

Kort sagt vil du med dansk design på kontoret kunne nyde glæde af disse møbler og høste anerkendelse fra kunder og andre gæster.

Find gamle møbler på nettet

Hvis du især er på jagt efter sjældne antikke møbler fra den danske guldalder, så må du være forberedt på, at priserne kan være ret høje, da møblerne kun findes i et begrænset antal, hvorimod efterspørgslen er temmelig høj overalt i verden, hvilket fører til stigende priser hvert eneste år.

Der findes kun et meget lille antal designer møbler i den blå avis, på auktioner og andre brugt markeder, så det bedste sted at finde antik og gamle møbler er hos online auktionshus Lauritz.com, hvor du via hjemmesiden kan afgive bud på de brugte genstande, der er til salg.

Her kan du samtidig se de aktuelle vurderingspriser, så du må regne med at prisen ofte på auktionen vil nærme sig disse typiske markedspriser.