Komfortable kontormøbler er vigtige på arbejdspladen

e834b50f2efd083ecd0b470de7444e90fe76e6d011b4144297f2c4_640_desk

Kontoret på arbejdspladen er et af de steder, hvor du så absolut ikke må gå ned på komforten. Det er her, du skal bruge fem dage i ugen mange timer ad gangen, hvorfor du skal sidde så godt som overhovedet muligt. Det er ærgerligt at få en arbejdsskade efter få år på arbejdspladsen, fordi du har valgt at spare på de gode, komfortable og ergonomiske kontormøbler.

 

En god kontorstol

På kontoret på arbejdspladsen er det især vigtigt, at du har en stol, som du kan sidde behageligt og afslappet på i længere tid ad gangen. For at det kan lade sig gøre, skal du have fat i en ergonomisk kontorstol, da den sikrer dig god bevægelse og balance i din krop. Fordelen ved en ergonomisk stol er ligeledes, at stolens form og materiale er lavet således, at stolen følger din krop helt naturligt – uanset hvilken stilling, du gerne vil sidde i. En god kontorstol er ganske enkelt bare vigtig for, at du kan koncentrere dig om dit arbejde. Naturligvis har det også den fordel, at du får et godt blodomløb, da du sidder i en stilling, som er behagelig for kroppen.

 

Invester i et god hævesænkebord

En kontorstol kan ikke gøre det hele for din arbejdsstilling; udover denne vil et hæve-/sænkebord være ideelt til dig, da den ikke kun giver dig muligheden for at sidde komfortabelt, men også sørger for, at du kan stå op og arbejde i løbet af dagen. Hvis ikke du er klar over det, er det godt for kroppen at stå op i løbet ad dagen, da det giver dig et bedre blodomløb. Derudover slipper du for spændinger i kroppen, ondt i ryggen og hovedpine. Alt sammen gener, som er rare at slippe for.

Hav ovenstående i mente, når du indretter dit kontor enten på arbejdspladsen eller i hjemmet, da din arbejdsstilling har stor betydning for, hvor meget du får udført i løbet af dagen og på længere sigt.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE