Kontorindretning

Skab en god arbejdsplads i hjemmet

95cdfeef

Arbejder du ofte hjemmefra eller kan du bedst lide at sidde derhjemme og skrive dine skoleopgaver? I begge tilfælde er det enormt vigtigt at skabe en god og funktionel arbejdsplads i hjemmet, da man bruger mange timer siddende og gerne skulle kunne holde koncentration samtidig med, at det skal være komfortabelt.

 

Start med det vigtigste

Et godt sted at starte kan være skrivebordet, da det er essentielt at have et skrivebord for at skabe en god arbejdsplads. Nogle er tilbøjelige til at sidde i sofaen eller sengen og arbejde, men det kommer ikke til at fungere godt i det lange løb. Dels sidder man ikke ordentlig, hvilket kan give problemer med ryggen, og dels skaber det en mere afslappet atmosfære, hvilket ikke lige frem hjælper på koncentrationsevnen. Derfor er det vigtigt at vælge et skrivebord og finde en god plads i hjemmet til det. Du har måske et helt rum, du kan dedikere til kontor? Hvis ikke er det bare vigtigt at vælge et sted, hvor man kan få fred og ro og ikke bliver forstyrret af resten af familien.

ILVA har et stort udvalg af moderne skriveborde i mange forskellige stilarter. Det burde derfor være muligt at finde noget, der passer til din smag hos ILVA.

Vil du gerne holde det simpelt, kan du vælge sådan et som skrivebordet fra Clone, der fås i både sort/hvid eller træ. Bordet er meget enkelt, hvilket gør det til et godt valg, hvis man ikke har brug for noget særlig opbevaringsplads. Har du derimod brug for at opbevare papirer, kontorting og lignende, kan du vælge sådan noget som skrivebordet fra Atelier eller Finca, der begge har flere skuffer indbygget i bordet. Det er en god både at gemme rodet væk på, hvis man ikke ønsker, at det ligger og flyder på bordet.

Find mange flere skriveborde på ILVA’s hjemmeside, hvor du både kan læse om bordene, finde inspiration og klikke dem hjem direkte til hovedøren.

 

Kommentarer lukket til Skab en god arbejdsplads i hjemmet