Kontorindretning

Sådan indretter du et godt hjemmekontor

et godt hjemmekontor

Det bliver mere og mere almindeligt for folk at arbejde hjemme. Internettet, videomøder og bærbare computere har gjort, at langt størstedelen af manges arbejdsopgaver kan varetages hjemmefra. Mange går tidligt fra arbejde og lægger senere et par timer derhjemme efter børnene er lagt i seng. Andre er selvstændige og kan let og fleksibelt arbejde hjemme fra. Andre igen gør det af en helt tredje grund. Uanset hvad er det essentielt, at man får skabt et kontor, som kan inspirere og give en lyst til at arbejde.

Her handler det altså om at finde ud af, hvilket miljø, man arbejder bedst i – skal det være minimalistisk, fyldt med nips, eller noget helt tredje? Er en skrigende orange væg en god ide, eller skal farverne være afdæmpede? Og er du til moodboards og billeder eller tomme vægge? Det sjove og spændende ved et hjemmekontor er, at du kan indrette det på den måde, der giver dig allerbedst mulighed for kreativ udfoldelse, koncentration og god arbejdsmoral.

 

Skab adskillelse mellem arbejde og fritid

Det vigtigste ved et hjemmekontor er, at man formår at holde det et kontor, således at man ikke lige skal rydde bordet for legetøj eller gamle tallerkener, før man går i gang, eller at papirer flyder rundt i hele huset, både på sofabordet og inde i soveværelset. På den måde formår man også at få adskilt arbejde og fritid, selvom begge dele foregår i hjemmet. Man skal altså have skabt en form for ”gå-på-arbejde”-stemning, selvom man blot sidder i et andet rum i huset.

Sluttelig er det en fænomenal ide at få fundet nogle dekorative opbevaringsmuligheder, således at kontoret, på trods af status som arbejdsplads, alligevel kan blive en integreret del af hjemmet. Få sat tingene i system med mapper og fine opbevaringsæsker. Når arbejdsdagen er slut kan alle arbejdspakkenellikerne lægges på plads og gemmes væk, så du kan holde fri med god samvittighed og uden at kunne skule over på den der kontrakt, der også skulle udfyldes, men som du altså først lige når i morgen.

 

Find ting til hjemmekontoret

Hos InkClub kan du finde alt, hvad du har brug for af opbevaring, blæk, mousepads og hvad du ellers kunne gå og drømme om til hjemmekontoret. Find en InkClub rabatkode her, så du kan få endnu mere værdi og flere kontorartikler for pengene. Rigtig god arbejdslyst!

 

Kommentarer lukket til Sådan indretter du et godt hjemmekontor