Kontorindretning

Sådan indretter du bedst dit kontor

kontor billede

Uanset om du arbejder hjemmefra eller har en fast plads på kontoret inde i byen, er det helt afgørende, at du indretter dig godt. For hvor effektiv vil du være, hvis du ligger i sofaen med din bærbare computer? Eller hvor ondt i ryggen og nakken har du efter en dag, hvor du har siddet ved sofabordet eller spisebordet og arbejdet? Af ren hensyn til din fysik og effektivitet er det vigtigt at indrette kontoret på bedste måde.

 

Find et skrivebord, du synes om

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder et skrivebord, som du foretrækker at sidde ved frem for sofaen og sofabordet. Vælg et i et design som du synes godt om, og som ligeledes passer ind i din indretning. Naturligvis skal du også sørge for, at du har en korrekt siddestilling, men det skal naturligvis også være et bord, som du gider sidde ved og kigge på.

 

Få dig en yndlingsstol

Når du skal arbejde mange timer foran computeren, er det selvfølgelig vigtigt, at du sidder rigtig godt. Derfor bør du gå på jagt efter en stol, som du elsker, og ganske enkelt bliver glad i låget af at sidde i. Om det er en designer stol eller en hvilken som helst anden stol fra en større møbelkæde, er sådan set ligemeget – du skal bare være glad for siddestillingen samt dens udseende. Din arbejdsplads må jo gerne være tiltrækkende!

 

Indret dig i dit yndlingsrum

Det sidste og bedste er, at du skal indrette dit hjemmekontor i et rum, du elsker at være i. Det nytter ikke noget, at du sidder foran fjernsynet i sofaen, da du ikke får lavet en dyt. Så for at det skal være tiltrækkende at sidde på hjemmekontoret frem for sofaen, skal du indrette det i det rum, du føler dig mest behageligt til mode i. Det har stor betydning for din effektivitet, da du kan koncentrere dig om arbejdet i stedet for irritationen over det rum, du nu sidder i.

Mere skal der ikke til for at indrette kontoret fint og godt!