Moderne og funktionelle havemøbler

 

Sommeren nærmer sig stille og roligt, hvilket er ensbetydende med, at det er blevet tid til at tage et kig på vores udendørsarealer igen. Nogle kan godt lide at skifte sin havemøbler ud jævnligt, andre er måske kommet til at lade deres havemøbler stå udendørs uden læ hele vinteren.

I sidstnævnte tilfælde er det ikke særlig sandsynligt at havemøblerne har overlevet det, hvorfor det er tid til at skaffe nogle nye igen. Og det behøver bestemt ikke at være dyrt at købe nye havemøbler. Som så meget andet, findes der selvfølgelig også havemøbler i mange forskellige variationer og prisklasser, men man kan faktisk få nogle ganske udmærket havemøbler til fornuftige priser. Så det er bare med at komme i gang med at holde udkig og undersøge hvilke havemøbler, der passer til dine behov og din smag.

Gør det nemt og køb et havemøbelsæt

Havemøbler og møbler generelt kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i, da der findes så mange forskellige varianter og løsninger. Derfor er det først og fremmest en god idé at overveje, hvilke behov man har, når det kommer til havemøbler. Er i en stor familie, der nyder at sidde ud så meget som muligt i løbet af sommeren? Har i ofte gæster eller er i måske en lille familie, der ikke bruger haven så meget? Uanset hvad har både ILVA og Idemøbler masser af muligheder og løsninger for dig, så det er blot op til dig at finde ud af hvad dine behov er.

Men uanset hvad, kan du gøre købet af havemøbler lidt nemmere, hvis du vælger at købe et havemøbelsæt til haven eller altanen. På den måde slipper du nemlig for at skulle købe måde havebord og havestole og samtidig skulle tænke over om det passer sammen, om stolene kan være rundt om bordet osv.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af havemøbelsæt i træ, stål, plastik, glas (haveborde) og flet. Det er selvfølgelig først og fremmest en smagssag, men der kan også være nogle praktiske fordele ved at vælge det ene fremfor det andet. Hvis man har små børn eller er lidt klodset, kan det for eksempel være en god idé at vælge plastik havemøbler, da de er nemme at rengøre med en våd klud. Derudover er de også lette at rykke rundt på, da de ikke vejer så meget.

 

balcony decor billede

 

Så hvis man ofte har brug for at omrokere i haven eller lignende, kan det også være en fordel at vælge plastik. Derudover er havemøbler i plastik mindre modtagelige for vind og værd i modsætning til træ-, stål- og fletmøbler, der kræver mere pleje og læ, når det for eksempel regner. Havemøbler i træ skal desuden gerne have noget træbehandling, hvis de skal holde sig pæne. Så hvis man vælger denne type havemøbler, skal man altså være opmærksom på, at man skal bruge lidt mere tid på at pleje dem. Men når det så er sagt, er træ jo yderst populært for tiden, når det kommer til bolig trends. Havemøbler i træ vil give et stilet og moderne udtryk i haven. Havemøbler i flet kan også se rigtig godt i haven, og det kan samtidig være med til at give en mere hjemlig og hyggelig stemning. Man har også mulighed for at udskifte hyndebetrækket for at give møblerne et mere personligt præg.

Foruden forskellige materialer, kan man også få havemøbelsæt i forskellige farver og former. Man kan for eksempel både få runde og firkantede borde. Runde borde er gode til at samle folk mere og skabe mere nærvær, hvorimod firkantede borde måske kan være lidt mere praktiske. Nogle af havebordene kan i øvrigt slås sammen, hvilket er en rigtig god funktion, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med. Det kan for eksempel være en god løsning til en altan.

 

Sæt kulør på haven

Hvis du gerne vil skabe en lidt mere frisk stemning i haven, kan du også tilføre noget farve ved at vælge nogle farverige havemøbler. Det finder du blandt andet hos Nordic by Idemøbler, der laver alt fra havemøbelsæt til liggestole, havestole og små fine borde. De små bakkeborde er rigtig praktiske i haven, da man ofte flytter sig rundt i takt med at solen rykker sig, hvorfor det er smart at have et bord, der er nemt at flytte rundt på. Bakkebordene fås i gul, hvid, sort, grå og blå. Det gule bord er en rigtig god løsning, hvis man vil sætte lidt kulør på haven og skabe en frisk stemning. Derudover kan man også få have stole i flet i forskellige pastelfarver. Pastelfarverne har været fremme i et stykke tid og er det stadig en del, hvorfor det vil give et topmoderne udtryk i haven foruden et forfriskende og farverigt udtryk.

Hvis du ikke er så vild med ideen om farverige møbler, kan du imidlertid også bare vælge at indrette haven med farverige hynder eller andre små genstande. Disse er både en del billigere og nemmere at skifte ud, hvis man skulle gå hen og blive træt af den pågældende farve. Derudover kan man selvfølgelig også investere i en masse krukker og fylde dem med farverige blomster og planter, hvilket både giver en forfriskende og hyggelig stemning i haven.

 

balcony decor billede

 

Her finder du havemøblerne

Hos ILVA og Idemøbler finder du et stort udvalg af stilede og moderne havemøbler samt masser af tilbehør til haven. Du kan både finde masser af inspiration og møbler på deres hjemmeside, hvor du kan browse blandt de mange forskellige varianter, hvis du vil have et overblik over deres udvalg. Det kan sommetider være mere overskueligt at sondere udvalget hjemmefra, hvor man kan se det hele på en gang, sammenligne priser osv. Men det er selvfølgelig også muligt at tage en tur forbi en af deres varehuse, hvor man kan komme lidt tættere på.

Men hvis du er hurtigt og føler dig heldig og allerede har besluttet dig for hvilke havemøbler du vil have, så kan du nemt og enkelt bestille havemøblerne direkte fra deres hjemmeside og til din dørtærskel.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE