Find et perfekt skrivebord til kontoret

Tidligere fandtes der slet ikke så mange forskellige typer skriveborde at vælge imellem, mens man i dag kan finde mange forskellige typer og udgaver, således man nemt kan finde et unikt skrivebord til netop dit specifikke behov. Du kan eventuelt hente inspiration og lede efter et passende skrivebord i Ilva, hvor du kan se deres samlede udvalg på deres webshop.

Det er jo både nemt og hurtigt at tjekke mulighederne online frem for at skulle bruge tid og penge på transport til en fysisk butik, der ofte kun har et begrænset udvalg på lager alligevel. De fleste mennesker har jo brug for et i hjemmet, hvor man ofte har en arbejdsplads med computer og andet kontorudstyr.

Typer af skriveborde

Du kan finde skrivebord i mange forskellige materialer, størrelser, farver og kvaliteter, men de fleste har et diskret skrivebord af træ, der eventuelt har nogle skuffer nedenunder i en af siderne. Man har jo især brug for selve arbejdspladsen, så derfor fås skriveborde i forskellige højder og bredder, således du netop kan finde et passende et til ethvert behov. Du bør især vælge et skrivebord ud fra dit behov, og du kan for eksempel få et skrivebord i disse materialer:

  • Plastiklaminat.
  • Massivt træ/ædeltræ.
  • Finér.
  • Metal.
  • MDF.
  • Melamin.

De forskellige typer materialer kan i øvrigt fås i mange farvenuancer, så der opstår derfor masser af muligheder at vælge imellem. Der er store prisforskelle på materialerne, idet et i massivt træ koster en del mere end et tilsvarende skrivebord i finér eller melamin. For at give bordpladen en god holdbarhed vælger mange producenter at trykimprægnere træet samt at give overfladen en god lakering, der giver en helt glat overflade, der er meget rengøringsvenlig og holdbar.

Specielle skriveborde

Et normalt lille skrivebord kan ofte købes fra 500 kr. og op til 3-4000 kr., hvorimod det kan koste mange tusinde kr. for et stort og eksklusivt skrivebord i ædeltræ, eller hvis man vil have et bord med elevation. Der findes dog hæve-sænke-borde til rimelige beløb, men generelt følger prisen jo kvaliteten, så derfor bør man nøje undersøge markedet, før man anskaffer sig et nyt moderne skrivebord.

Der findes et tip til at have et smart skrivebord i god kvalitet til en lav pris, og tippet gælder også for spiseborde. Du kan nemlig købe en stor kraftig glasplade i samme mål som dit skrivebord, idet glaspladen kan ligge over dit skrivebord, således den nye overflade nu altid er nem at rengøre og dermed skåner dit originale skrivebords overflade.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE