Gode råd

Sådan får du et overskueligt kontor

e835b90d28f0053ecd0b470de7444e90fe76e6d011b4144296f2c6_640_desk

Når du indretter et kontor, hvadenten det er derhjemme eller på din arbejdsplads, er det vigtigt, at det er overskueligt. Der findes ikke noget værre end et kontor, hvor papirerne flyver til alle sider, og klipsene ligger overalt på gulvet. Det er stressende for alle parter, så derfor bør et overskueligt og ryddeligt kontor være vejen frem. Hvordan du kommer frem til sådan et kontor, kan du læse meget mere om nedenfor.

 

Anskaf dig et arkiveringsskab

Et af de ting, som virkelig er en god investering i ethvert kontor, er et arkiveringsskab. Her vil du kunne opbevare alt lige fra vigtige papirer, printerpapir, papirklips og meget mere. Det er i høj grad et møbel, som optimerer overskueligheden af dine vigtigste arbejdsredskaber – og så har du det lige ved hånden. Vælg et som du kan lide i form, størrelse og design, og få det straks monteret på kontoret, så du kan få orden i sagerne igen.

 

Blyantholder

Selvom det måske ikke syner af det kontorredskab, som har den store gavn, så har en blyantholder temmelig stor betydning. For hvor ofte har du ikke prøvet, at du ikke lige kunne huske, hvor pokker du gjorde af kuglepennen? Med en blyantholder vil du altid have styr på, hvor alle dine kuglepenne befinder sig henne. Det er smart, og det er overskueligt!

 

En lille tavle til de vigtigste ting

En helt tredje ting er en magnetisk tavle. Det kan måske virke lidt underligt at placere på et kontor, men nej. En magnetisk tavle har den fantastiske egenskab, at der kan sættes vigtige papirer på den, så de er synlige hele tiden. Hvor tit har du ikke prøvet at lede efter et stykke vigtigt papir, der skulle bruges senere på dagen, som du endte med at bruge timer på at finde? Det kan du undgå med en tavle! Hermed slipper du også for, at de ryger på gulvet, når du trænger til at lufte rummet ud. Det er smart!