Kontorindretning

Har dit hjemmekontor brug for en renovering?

Hvis du er en af de heldige, der har et hjemmekontor, så bruger du uden tvivl mange af dine vågne timer i netop det rum. Netop fordi det er et rum, du tilbringer så meget tid i, er det vigtigt, at det er et rart sted for dig at være.

Læs med, hvis du gerne vil have et par gode idéer til, hvordan du kan optimere indretningen på dit kontor. Hvem ved, måske vil det ligefrem øge din kreativitet og din generelle arbejdsglæde?

Skift din stol ud

Måske du allerede har en god kontorstol at sidde på – ellers er det på tide, du får det. Det er nemlig særdeles vigtigt, at du sidder godt i alle de timer, hvor du sidder og arbejder. Det er samtidig en god idé at variere din stilling i løbet af dagen. Rejs dig op, gå lidt eller sæt dig i en blød stol, når du trænger til en pause.

Hvis du stiller en lækker lænestol (reklame)ind på dit kontor, er den oplagt at sætte sig hen i løbende henover dagen. Når du alligevel snakker i telefon, eller du trænger til at fjerne blikket fra computerskærmen, så sæt dig hen i den bløde lænestol. Her kan du nemt gøre dig det lidt behageligt.

Og så er fordelen ved en lænestol jo, at den samtidig er dekorativ (især hvis du sætter en lille pude i den). Den vil give noget sjæl til dit kontor, som ellers nemt kan blive lidt klinisk.

Husk det gode arbejdslys

Et godt tip, hvis du ønsker at renovere dit hjemmekontor, er at tænke over dit arbejdslys. Du skal selvfølgelig have en praktisk belysning, men der må også gerne være lidt hyggeligt lys, som skaber en rar stemning for dig.

Har du måske overvejet en flot bordlampe ved siden af din computer? Eller hvad med at sætte en flot gulvlampe ved din nye lænestol? Du vil uden tvivl elske det nye udtryk, det vil give.

De uundværlige nips-ting

Selvom det er et sted, du arbejder, må der stadig gerne være lidt nips i lokalet. Du kan eksempelvis sætte en opslagstavle op. Her kan du skrive små noter til dig selv eller sætte små sedler op. Du kan også hænge et billede af dine børn derpå, hvis du trænger til at gøre det lidt personligt.

En anden ting, du kan gøre, er at sætte en plante eller en lille krukke til kuglepenne på dit skrivebord. Det gør bare noget særligt for lokalet, er der er andet end computer, printer og en masse papir.