Kontorindretning

Billige skriveborde i høj kvalitet

Et stort massivt skrivebord i ædeltræ som kirsebær eller mahogni kan være yderst kostbart, men denne eksklusive løsning er forbeholdt de få, der ofrer en formue på deres møbler i kontoret. De fleste har et mindre budget til rådighed, når de kigger på nye skriveborde, men heldigvis kan man sagtens finde skriveborde til overkommelige priser, hvis man blot ser sig godt for og ikke blot køber et tilfældigt bord. De fleste skriveborde kan fås fra 1.000 kr. og opefter, og store flotte skriveborde kan sagtens findes til under 5.000 kr., hvis man blot indhenter forskellige tilbud på skriveborde fra møbelforretningerne.

Typer af skriveborde

Før man ser på nye skriveborde, bør man overveje sit behov, og hvilke krav man har til bordplads, højdejustering, hylder, sideplader og lignende tilbehør. Derefter bør man indhente inspiration på skriveborde gennem prislister og brochurer på tilbud i de mange møbelforretninger i området. På de fleste kontorer er pladsen ofte ret begrænset, så derfor gælder det om at udnytte gulvarealet fuldt ud.

Skriveborde kan både placeres midt i rummet, op langs en væg eller inde i et hjørne, og i kontorlandskaber står der ofte rumdelere mellem de enkelte skriveborde, mens man har mere fleksibilitet med placeringen på et personligt kontor. Mange anvender deres soveværelse som et mindre kontor, og her er der ofte kun plads til mindre skriveborde uden sideplader og printerborde.

Mange studerende bor på et lille værelse, hvor pladsen ofte er trang, og igen gælder det om at udnytte prisen og pladsen bedst muligt. Du bør derfor vælge mellem små og kompakte skriveborde eller blandt store og mere luksuriøse typer skriveborde med mange skuffer og hylder.

Der kan fås skriveborde med tastaturskuffer, aflåselige arkivskabe samt andre smarte faciliteter såsom hæve/sænke eller skråstillende funktioner. Prisen på skriveborde afspejles især på baggrund af materialevalget men også tykkelsen af bordpladen og benene.

Find gode tilbud i en webshop

I dag kan masser af møbler og inventar findes nemt og hurtigt på nettet, og det gælder også for skriveborde, der nemlig ofte kan købes til konkurrencedygtige priser hos de store webshops. Du bør derfor undersøge sortiment og priser på nettet, hvilket er både nemmere, hurtigere og billigere end at tage ud og besøge flere møbelforretninger.

Du skal ikke være bekymret over at købe varer i en webshop, da du altid kan returnere varen, hvis den ikke lever op til dine forventninger. Du er nemlig altid sikret 14 dages fuld fortrydelsesfrist, når du køber skriveborde og andre varer på nettet i en webshop. Du finder et stort sortiment og udvalg af skriveborde hos Biva, der er kendt for at levere møbler i høj kvalitet til overkommelige priser.

når man kan sidde ned? Ja, der er faktisk en rigtig god grund til at stå oprejst og arbejde. Når man sidder ned og arbejder i en længere periode, bliver ens muskler ikke aktiveret optimalt. Vi mennesker er ikke skabt til stillesiddende arbejde, og derfor er det vigtigt, at vi ikke sidder ned i den samme position for længe ad gangen. Ved at investere i et skrivebord med hæve/sænke funktion har du både mulighed for at arbejde stående og siddende.

Hvis du ændrer arbejdsposition flere gange i løbet af dagen, bliver kroppens muskler aktiveret mere hensigtsmæssigt, hvilket er med til at fremme din sundhed og give dig en mere energifyldt arbejdsdag på kontoret. Vi fører smarte og prisvenlige hæve/sænke skriveborde i god kvalitet, der kan justeres, så de passer til personer i alle højder.