Kontorindretning

Sådan skaber du en personlig og indbydende kontorplads

Har du et arbejde, hvor du bruger meget af din tid foran skærmen? Så er der al mulig grund til at pifte din kontorplads op, så det er en fornøjelse at sidde der. Indret en personlig og lækker arbejdsplads – så får du god energi til at give den gas, når du møder ind hver morgen.

Glem ikke det ergonomiske aspekt

Det er no-go at se bort fra det ergonomiske, hvis du bruger mange timer på din kontorpind hver eneste dag. Udstyr din computer med en praktisk og ergonomisk rollermouse, og tjek op på, at dit bord og din skærm er indstillet korrekt. Kontorstolen skal også sidde i skabet, og har du mulighed for at komme i nærheden af et hæve-sænke bord, så gør det. Der er ikke noget, der kan gøre dig ineffektiv og stresset som en museskade eller en anden skavank som følge af stillesiddende arbejde.

Inspirerende citater og billeder

Sæt gerne billeder af familiemedlemmer, din hund eller indrammede yndlingscitater på dit bord. Det skaber ikke bare hygge og stemning, men det giver også god energi for dig at se på noget, som gør dig glad eller inspirerer dig. Der er ikke noget så uinspirerende som et tomt skrivebord med en computerskærm på. Pift i stedet din kontorplads op med noget, som er DIG.

Tag farver med på arbejde

Elsker du blomster, så stil en potteplante på dit skrivebord. Vælg gerne en plante med farvede blomster, der kan sætte lidt kulør på din kontortilværelse. Undgå gerne en hvid eller sort urtepotteskjuler, men vælg i stedet en i en frisk farve. Drikker du meget te eller kaffe, så tag en kop med ind på kontoret, som du har købt på en udenlandsrejse, eller som vækker andre gode minder hos dig. Lad det være din egen kop på kontoret – og lad dig blive fyldt med et pust frisk energi, hver gang du fylder den op og bliver mindet om noget, som du holder af.