Brug labels til at holde orden på dine papirer og varer

Labels og etiketter er meget udbredte på kontorer rundt omkring i verden, da de gør det meget nemmere at holde orden på sagerne, så de kommer i et logisk system. Det drejer sig både om papirer, charteks, kartotekshylder samt varer, der står på hylderne i butikken eller på lageret. I denne artikel kan du finde gode råd og vejledning om, hvordan du bedst opbygger et system, der kan organisere tingene mere overskueligt, og hvad du skal anvende til opbygningen af et sådant system.

Hvad kan labels og etiketter bruges til?

Både små og større butikker bruger labels til at mærke deres varer i butikken og på deres fjernlager, så de altid nemt og hurtigt med en stregkodescanner kan identificere hver enkelt vare. Det er meget tidsbesparende for personalet, at en vare kun skal indtastes i systemet én gang, hvorefter du kan udskrive labels til diner vare og klistre på dem.

Den største fordel er en administrativ art, da du enkelt kan styre din lagerfunktion i dit økonomiprogram, så du bogfører alle nye varekøb i varelagerfunktionen, mens du ved hvert salg med en stregkodelæser nemt kan udskrive en kassebon eller faktura, hvorefter dit lager automatisk bliver opdateret takket være stregkoden med alle oplysningerne.

Hvis du skal have tilbud på en vare eller sætte prisen op, så skal det også kun gøres ét sted i systemet, men hvis du blot havde udskrevet labels med prisen, så skal du manuelt mærke samtlige varer om, hvilket jo er knapt så effektivt. På computeren kan du derfor altid holde orden på dine varegrupper, og du kan udskrive labels til alle dine emner.

Hvis du for eksempel er ejendomsmægler, så kan hvert salgsemne derfor få en stregkode eller QR-kode, så alle papirerne altid kan registreres under samme sagsnummer. Du kan endda få labels i flere størrelser og materialer, så du kan få labels til alle formål herunder også i krævende miljøer, hvor en label skal kunne holde til både vand, fugt og sollys.

Labels kan ofte fås i disse teknologier:

  • Papir
  • Plast/polyester
  • Metal
  • Thermal transfer labels (TT-labels)
  • Direct thermal labels (DT-labels)

Hvor køber jeg en labelprinter?

Du kan selvfølgelig besøge din lokale kontorforsyning og se deres udvalg af labelprintere og labels, men du finder ofte det bredeste udvalg og bedste priser på nettet hos de store webshops. Du bør indhente priser, info og samle inspiration, og du kan endda finde labels i alle størrelser hos Delfi Technologies, der nemlig har speciale i moderne kassesystemer samt tilbehør.

Du bør anskaffe dig en fleksibel labelprinter, hvor du har mulighed for at udskrive labels til alle dine arbejdsopgaver. Større firmaer med større behov kan sagtens have brug for flere labelprintere, hvorimod mindre virksomheder som regel kan nøjes med en enkelt printer til deres behov.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE