Kontorindretning

Musthaves på kontoret – dette kan du ikke leve uden

På ethvert kontor er der genstande og udstyr, som er nødvendigt for, at arbejdsdagen forløber så glat som muligt. Det nødvendige udstyr varierer naturligvis fra arbejdsplads til arbejdsplads. Alligevel kan der godt siges en ting eller to om de musthaves, som bør findes alle vegne.

Læs med her og find ud af, om dit kontor har alle de essentielle kontorartikler.

Musthaves – alt til print

Uanset om du er tømrer, sælger eller revisor, skal du ind imellem printe. Derfor er et uundgåeligt musthave alt indenfor print. Her taler vi om toner og blæk, men også papir.

Papirvarer kan bl.a. være kopipapir, fotopapir, konvolutter, etiketter, blokke og kasseruller, da disse varer mange gange er afgørende for de fleste almindelige arbejdspladser.

Spørg derfor dig selv: Har du styr på din beholdning af musthaves til print?

Musthaves til sortering og arkivering

Du har nu printet. Ofte skal du enten kunne sende dine udprint med posten eller opbevare dem hensigtsmæssigt. Igen kan du få brug for musthaves på dit kontor.

Her tæller alt indenfor indbinding og laminering. Her bør du overveje ting som en lamineringsmaskine, lamineringslommer, spiralindbindinger og spiralrygge. Indenfor arkivering kan du overveje kontorartikler som brevordner, ringbind, brevbakke, lommer, elastikmappe, arkivskab og hængemappe. Her vælger de fleste virksomheder også at købe et pengeskab for sikker opbevaring af værdipapirer m.m.

Altså er der masser af maskiner og redskaber, som det kan være en god idé at investere i til dit kontor. Og bare rolig, du vil ikke fortryde dine køb, men tværtimod få stor glæde af dem hver dag.

Musthaves til skrivebordet

Nu hvor vi er omkring kontorartikler til virksomheden, er det selvfølgelig klart, at vi også tager et kig på de essentielle ting til de enkelte skriveborde. Her kan du bl.a. overveje velkendte musthaves som kalender, registersystem, skriveunderlag, tapedispenser, batteri, saks, stempel samt hul- og hæftemaskine.

For mange mennesker, der dagligt arbejder ved computeren, er disse artikler værdifulde redskaber, der gør arbejdslivet nemmere. Selv om en saks eller et skriveunderlag i første omgang kan virke overflødigt, så gentænk det lige  en ekstra gang. Måske det gør en forskel for din arbejdsplads?