Generelt

Her kan du leje en lagerplads

Hvis det går godt med din virksomhed, kan du nå til et punkt, hvor du ikke har mere lagerplads. Her har du nogle forskellige muligheder. Du kan naturligvis flytte til et andet- og større sted eller bygge noget nyt. Dog kan du imidlertid ligeså vælge at leje en lagerplads ved en ekstern virksomhed i stedet, hvilket kan være en smart løsning.

Et lagerhotel

Lagerhotel er således navnet på denne løsning. Her lejer du en plads hos en ekstern virksomhed i stedet for at flytte et andet sted hen. Dette kan være en smartere og billigere løsning, idet du blot lejer dig ind hos virksomheden. Det er tilgængeligt for en masse forskellige godstyper, og du kan have forskellige produkter og varer stående på lagerhotellet. Her er der tillige mulighed for at få fragtet varerne til lagerhotellet, hvorfor du ikke selv skal sørge for dette.

Hvor er det henne?

Lagerhotellet er placeret i Trekantområdet. Det vil sige, at du kan leje dig ind på forskellige adresser i Vejle, Kolding og Vamdrup. For at se de helt præcise adresser kan du besøge hjemmesiden, hvor du kan tilegne dig mere information om de forskellige lokaliteter, der tilbydes, når det kommer til et lagerhotel nær dette område.

Hvilke fordele er der?

Der er mange fordele ved at vælge denne løsning. Udover at være besværligt, kan det ligeledes være en dyr fornøjelse at have sit helt eget lager, hvorfor det kan give bedre mening at leje sig ind hos et lagerhotel. Desuden vil der ikke være noget spildplads, idet du udelukkende betaler for den plads, som du rent faktisk bruger. Dine ting er tillige altid godt beskyttet, hvilket du ikke skal bekymre dig om, når du lejer en lagerplads her. Det er nemt at fragte varerne frem og tilbage, da adresserne ligger placeret tæt på motorvej, havn og jernbane.