Gode råd

Udnyt firmaets udearealer effektivt med en pavillion

Hvis dit firma har lidt plads ude foran hovedindgangen, så kunne det være en glimrende idé at få fat i en pavillion, da du her kan få lidt ekstra reklameplads for din service og dine produkter. Der er masser af muligheder, og det gælder jo om at udnytte hver eneste kvadratmeter effektivt. Bare det at du måske har et bord, en bænk og et par stole i din pavillion, gør jo stedet til et slags venteværelse, hvor dine kunder kan hygge sig, og du kan jo byde dem kaffe, te og lidt snacks, så de føler sig velkomne på stedet.

Valget mellem en pavillion, markise eller parasol

Hvis der er begrænset med plads, bør du måske nøjes med en markise eller en parasol, da du på den måde kan skærme mod den skarpe sol, regn og blæst. Specielt i sommerhalvåret gælder det jo om at nyde de varme sommerdage, og du kan jo også vælge at holde et vigtigt forretningsmøde under afslappede forhold, mens I sidder i behagelige loungemøbler i din pavillion.

Mange butikker vælger en markise, da de på den måde kan stille nogle af deres varer ud på fortovet udenfor butikken, mens de er beskyttet mod regn og blæst af en parasol eller markise. Store professionelle markiser kan være motorstyrede og kan nemt styres til den rigtige hældning, og den kan nemt foldes sammen.

En pavillion er normalt en midlertidig løsning, og den kan nemt flyttes rundt, så du kan have glæde af den både i firmaet men også hvis du får gæster i privatboligen eller i sommerhuset. Så er det nemt og praktisk at slå en pavillion op, således I er skærmet mod solens stråler og dårligt vejr.

Find mere inspiration på nettet

Det behøver heldigvis ikke være dyrt at købe sin egen pavillion, selvom en virkelig stor pavillion måske kunne være bedre at leje til hver anledning. Hvis du kan nøjes med en mindre pavillion, der typisk måler 3-4 meter på hver led, så kan den købes for et beskedent beløb, og du kan jo have glæde af investeringen i mange år ud i fremtiden.

Det er muligt at finde mere inspiration og priser på både markiser, parasoller og pavillioner på nettet, idet her findes webbutikker, der har et bredt udvalg af modeller og til overkommelige priser. Der er mange fordele ved at handle på nettet frem for at tage ud i forskellige butikker, da det ofte er nemmere, hurtigere og billigere at handle online på nettet.

Webbutikker har lave driftsudgifter, og det gør dem generelt mere konkurrencedygtige, og desuden giver de altid 14 dages fuld returret, så man kan ikke lave et fejlkøb. De store møbelforretninger i Danmark har som regel også en webshop med deres samlede sortiment, så her kan man ofte finde passende møbler og tilbehør.

IDEmøbler er en stor landsdækkende butikskæde, og du kan sikkert finde en passende pavillion på IDEmøblers webshop, da de har et stort udvalg af havemøbler i deres samlede sortiment.