Vælg en god kontorstol til kontoret

Uanset om du har et stort kontor på din arbejdsplads, eller hvis du også har et lille hjemmekontor i stuen eller soveværelset, så har du brug for en kontorstol at sidde på, når du arbejder. En kontorstol er som regel ikke dyrere end normale spisebordsstole, men en kontorstol er til gengæld mere magelig at sidde på gennem længere tid. En kontorstol kan normalt indstilles og reguleres efter netop din krop, så derved kan du opnå en optimal støtte under arbejdet. Flere og flere arbejdsområder foregår efterhånden på et kontor siddende foran en computerskærm, hvorfra man må foretage stillesiddende kontorarbejde i flere timer af gangen. Hvis du sidder på en dårlig stol uden ergonomisk udformning og uden en blød støtte, så kan du få alvorlige muskelspændinger og rygproblemer på grund af den usunde kropsholdning, du har ved skrivebordet.

Både kontorstol og skrivebord bør passe til dig

Du bør derfor altid indrette dig en passende arbejdsplads med en komfortabel kontorstol samt et arbejdsbord, der passer i højden til din kontorstol og din kropsbygning. Ømme skuldre, ryg og nakke er et voksende problem for folk på kontorer, da mange anvender forkerte siddepositioner på jobbet. Du bør prioritere ergonomi højt, når du anskaffer dig både kontorstol og skrivebord, da du derved kan arbejde mere effektivt og uden at få dårlig ryg og nakkespændinger efter en lang arbejdsdag. Du bør derfor finde en kontorstol, hvor du kan tilpasse højde og arbejdsstilling i forhold til dit arbejde og dine vaner. Nye moderne kontorstole har den såkaldte synkronmekanik, som gør det muligt at indstille sædehældning og ryglæn parallelt.

Den integrerede affjedring i sædedybden kan også regulere sig efter din vægt, når du sætter dig i kontorstolen. Desuden kan du få en kontorstol med ryglæn, der når op til skuldrene, hvilket kan være særdeles behagelige. Din kontorstol kan også fås med et ryglæn, der buer indad og dermed kan støtte området omkring din læn bedst muligt. Du finder den bedste siddeposition ved dit skrivebord således: Placér dine ben i en 90 graders vinkel, mens dine lår skal ligge vandret på sædet, og så skal begge dine fødder røre gulvet. Når du sidder på stolen, skal der være mindst to fingres luft mellem sædets forkant og knæhaserne. Fra dine lår og op til bordkanten skal der helst være en håndsbredde. Du bør også overveje at få et underlag til din kontorstol, da du dels skåner dit gulv, men din kontorstol kan også bedre bevæge sig på et underlag.

Køb gode kontormøbler på nettet

Det har aldrig før været så nemt at finde gode kontormøbler til en fornuftig pris, da du nemlig kan hente priser og inspiration på nettet i en større webshop. Der er mange fordele ved at handle online på nettet såsom disse:

  • Større udvalg end hos de fysiske butikker.
  • Bedre priser end de fysiske butikker.
  • Du har altid fuld returret på varer købt på nettet.
  • Du er hurtigt og nemt at bestille varer på nettet.
  • Du har ingen transportudgifter, når du handler på nettet.

Et godt sted at købe en ny kontorstol kunne være hos webbutikken Tectake, der nemlig har flere modeller at vælge imellem, og de er kendetegnet ved deres høje kvalitet samt deres mange justeringsmuligheder og konkurrencedygtige priser i prisniveauet 300-500 kroner.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE