Kontorindretning

Giv dit kontor et mere professionelt udseende

Hvis du har hjemmekontor, kender du selv til goderne og ulemperne. Det er fedt at kunne arbejde fra eget hjem, men det kommer også med nogle ulemper. En af dem er, at det kan være svært at koncentrere sig, fordi du ubevidst er lidt for tilpas i dit hjem.

Derfor kan det være vigtigt, dit kontor faktisk ligner en arbejdsplads. Og det kan være svært at ramme en fin balance mellem kontor og hjem. Men det kan vi hjælpe dig med. Læs vores tips.

Lidt klinisk er godt

Vi siger ikke, dit hjemmekontor skal ligne et hospital. Men et lidt klinisk udseende er faktisk ikke helt skadeligt. Det minder din ubevidsthed om, at du ikke skal føle dig alt for tilpas. På den måde fokuserer du på det vigtige: dit arbejde.

Du kan også vælge at udskifte dine bordben i træ til at være bordben i stål i stedet. Små detaljer ser mere professionelle ud.

Ryd op!

Hvis der er masser af rod fra resten af dit hjem i rummet, føles det sjældent helt som om, det virkelig er dit kontor. Kasser, der ikke kunne stå i kælderen, eller noget aflagt tøj, som skal sendes til genbrugsen, hjælper bare ikke på din produktivitet.

Hvis der er noget, der kan distrahere dig, så kommer det til at distrahere dig. Sådan lyder hovedreglen. Derfor skal du sørge for, at der kun er ting på dit kontor, som kan motivere dig til at arbejde.

Det handler kun om skrivebordet

Et godt, ergonomisk og flot skrivebord er absolut en nødvendighed, hvis du skal have et hjemmekontor, du ser frem til at “møde ind” til. Det kan være en fordel, hvis du vælger så stort et skrivebord som muligt. Det bliver lynhurtigt fyldt op.

Men derudover kan et stort skrivebord fungere meget motiverende. Du får mere lyst til at lave noget, hvis dine omgivelser er store nok til at udfolde sig i.

Kommentarer lukket til Giv dit kontor et mere professionelt udseende