Gode råd

Beskyt dine arbejdsdata smart og sikkert

Mangler du en god digital opbevaringsløsning til både hjemmet og virksomheden? I en moderne tid som vores kan det være svært at overskue, hvad der virker og ikke virker. Det handler om sikkerhed, kvalitet og gode priser.

Det kan være svært at finde en løsning, som lever op til alle tre krav. Men heldigvis er der mange løsninger på markedet at vælge imellem – og du kan faktisk få alle tre ting på én gang.

De små løsninger – USB-drevet

Denne kender du sikkert i forvejen. Om de er sikre, kan du måske undre dig over. Men det er de, hvis du køber dem med kryptering.

Et lille USB-drev er ikke noget, mange tænker som en varig løsning. Men faktisk kan USB-drev fås med helt op til 512 GB opbevaring. Har du større behov end disse, er dette måske ikke løsningen for dig.

Teknologigiganter såsom Kingston laver USB-drev, som både kan fås med og uden kryptering.

Et udvidet USB-stik…

… Her menes en ekstern harddisk. Harddisken er et lidt større USB-stik, typisk på størrelse med en mobiltelefon, som også manuelt tilsluttes din enhed for at opbevare data.

Harddiskene kan typisk lagre lidt mere end de fleste USB-stik. Vi kender ikke til alle muligheder, men vi kan trygt sige, at du kan få en ekstern harddisk med 5 TB plads.

Med en harddisk kan du fylde den op, gemme den væk, og starte på ny. Du kan have den med dig fysisk, hvilket gør, at den er helt sikker fra cyberangreb. Til gengæld kan nogle fysisk stjæle den fra dig. Der er fordele og ulemper ved alt.

Opbevar i skyen

Noget af det mest moderne og populære i forhold til opbevaring er blevet Cloud-opbevaring. Her puttes alle dine data i skyen. Som oftest er dine data dog opbevaret på servere på forskellige lokationer. Det smarte ved denne løsning er, at du ikke fysisk skal opbevare noget på hverken arbejdsplads eller i hjemmet – det klarer skyen for dig. 

Kommentarer lukket til Beskyt dine arbejdsdata smart og sikkert