Find AJ produkter på auktioner

Indenfor møbler og antikviteter kender de fleste mennesker til AJ produkter, som omfatter de produkter som møbelarkitekten Arne Jacobsen har designet gennem tiden. Arne Jacobsen behøves nok ikke yderligere introduktion, da han nok er den mest berømte og internationalt anerkendte af Danmarks arkitekter. Han repræsenterer det ypperste af Danmarks møbeldesign og arkitektur, og alle hans produkter er både sjældne, efterspurgte og kostbare, således man må påregne at betale en høj pris på en auktion, hvis man vil købe et af hans originale produkter. Man kan finde flere informationer om AJ produkter hos Lauritz.com, der nok er det auktionshus i verden med flest AJ produkter.

Jagten på originale AJ produkter

Der er rift om originale AJ produkter, således når den slags averteres til salg på en online webside eller auktionsside, så står folk i kø fra udlandet for at købe disse møbelklassikere, hvilket er med til at presse prisen yderligere op på disse liebhaverprodukter. Der findes både et nyt og et brugtmarked for AJ produkter, og priserne stiger støt hvert eneste år på originale og velholdte møbler fremstillet i Arne Jacobsens design. Det er faktisk en glimrende investering, da disse samlerobjekter både er dekorative, praktiske og stiger mere i pris end inflationen, således man får masser af udbytte ved at købe AJ produkter til den rette pris. Man kan gå på loppemarkeder, den blå avis, gul og gratis, men ofte havner disse varer hos et auktionshus, idet man håber på, at folk byder over hinanden, når tingene skal sælges.

Kendte møbler af Arne Jacobsen

Arne Jacobsen er født i 1902, og han fik sin uddannelse på Kunstakademiets Arkitektskole, og i 1929 blev han først bemærket og fik et gennembrud som arkitekt i konkurrencen om Fremtidens Hus.Han benyttede sig som andre af funktionalismen med dens strenge krav til geometriske linjer og hvide flader. Med succes lykkedes det ham at indflette noget fra den organiske form, som senere endte med disse kendte møbler:

  • Ægget.
  • Svanen.
  • Myren.
  • 7’eren.
  • Gryden.
  • Dråben.
  • Giraffen.
  • Oksen.

Der er stor efterspørgsel efter disse møbler på brugtmarkedet, hvor priserne sætter rekorder år efter år, og der er stor international interesse, når man ser AJ produkter annonceret til salg på auktionerne.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE