Træt af dit kontor? 4 tips, der giver mere liv

Du kender det sikkert: Du møder ind på kontoret, og du bliver dødtræt af at se på det. Der mangler noget, men du kan ikke helt sætte ord på, hvad det er.


Dog er det ikke meget, det kræver, før dit kontor kan blive nydeligt og rart at se på atter igen. Det trænger bare til en lille opdatering.

Tavler

Tavler, tænker du, hvad skal det gøre? Jo, tavler såsom whiteboards eller glastavler er både funktionelle og flotte at se på. En glastavle er mest rar for øjnene, hvis man snakker æstetik, men kommer også ofte med en mindre rar pris. Her er det nemmere at være med, hvis man kigger på et whiteboard.

Ud over at give et professionelt, fuldendt look til dit kontor kan en tavle af en slags være et fantastisk redskab til din virksomhed. Brainstorming, opslag, meddelelser indbyrdes er blot få af mange ting, du kan bruge tavlen til.

Nyt lys

En lampe med enten for varmt eller for køligt lys kan have en stor effekt på din arbejdsproces, og selvfølgelig også for hvor rart det er at opholde sig på kontoret.


Et alt for varmt lys kan virke sløvende, da det oftest indbyder til en hyggelig atmosfære. Og så kan det være svært at koncentrere sig, hvis man føler, man sidder derhjemme frem for på sin kontorplads.

Et alt for køligt lys derimod kan også gøre, at det ikke føles rart at sidde på sin plads. Det kan blive for upersonligt, og det kan være en demotiverende faktor også. Det handler om at finde en god balance, og dér ved du nok bedst selv, hvad der fungerer for dig.

Du bør derfor tænke dig om, inden du køber en loftslampe (reklame) med varmt, køligt eller neutralt lys.

En sofa

En sofa kan også være en mulighed i dit kontorområde, hvis du ønsker at gøre rummet mere indbydende og afslappende. Ligesom i forrige afsnit handler det dog også om at kende sig selv bedst: Hvis du ved, du kommer til at misbruge sofaen under din arbejdsdag, er det måske ikke den rette løsning for dig.

Men en sofa kan også signalere til besøgende kunder, at I er mennesker, som også prioriterer et godt arbejdsliv, og det er oftest et plus (især for potentielle kunder).

Gadgets til skrivebordet

Hvis omgivelserne er fine, men det er dit skrivebord, der er kedeligt, kan du heldigvis nemt fikse noget dér. En lampe, en ledningsskjuler, et billede, en beholder til dine kuglepenne eller en plante – mulighederne er faktisk uendelige.Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE