Gode råd

Ting du bør vide som nyopstartet virksomhedsejer

Du har endelig fået realiseret din drøm som virksomhedsejer eller iværksætter. Tingene går rimelig godt, der er kommet kunder i butikken, der er styr på CVR-nummer og så videre.

Men der dukker stadig spørgsmål op, og du er ene mand eller kvinde om det hele. Det er vigtigt at få hjælp, faktisk er det nødvendigt, da du næsten umuligt kan klare alt alene. Hvis du laver en slem fejl tidligt på din iværksætterrejse, kan det have stor indflydelse på din fremtid.

Få hjælp gennem en regnskabsservice

Hvordan afstemmer man et regnskab? Hvordan laver man et budget? Hvordan indberetter man til skat og moms? Hvordan laver man en årsrapport?

Hvis du kan nikke genkendende til følelsen af at sidde med disse spørgsmål, er du på rette vej. Med en regnskabsservice fra en virksomhed, kan du få hjælp til nogle få opgaver, udlicitere alle dine opgaver eller få et par sessions med en regnskabskonsulent, så du får svar på alle dine spørgsmål.

En regnskabskonsulent kan blandt andet hjælpe med:

  • Udarbejde rapporter samt bogføre løbende
  • Styring af debit
  • Afstemme regnskab
  • Lave en fuldendt årsrapport
  • Indberette til moms og SKAT

Akutte opgaver

Hvis du pludselig står med en kæmpe bunke papirer, du ikke har tid til, eller en opgave, der virkelig haster, kan du akut leje en regnskabsmedarbejder. Så kommer du til bunds, og du får den hjælp, du har brug for – og det er uden binding.

Hvis du har planer om at få ansatte…

… er der meget, du skal vide. Og det er der bare. Human ressources er ikke et område eller erhverv, som har en tynd lovgivning i kufferten. Der er meget, du skal sætte dig ind. Der er lige kommet ny ferielovgivning. Barsel. Pension. Arbejdsmarkedsbidrag. ATP. SKAT.

Hvis du selv vil stå for det, kan du overveje at sætte dig ned et par timer med en lønkonsulent, som kan besvare alle dine spørgsmål.

I  rigtig mange tilfælde kan det bedst betale sig at udlicitere lønadministration til en ekstern virksomhed. Du sparer tid og penge, så du kan bruge dine dyrebare arbejdstimer på noget, du helst vil, og ikke noget du skal.